Informacije o izdelkih

VZDRŽEVANJE ŠPAGARIC

Vas skrbi vzdrževanje? Je sila preprosto, držite se le navodil in opozoril:

Špagarice  operite kar v pralnem stroju. To sicer pomeni, da se bodo zmočile, vendar se bodo oprale. Če ste jih res močno  umazali, jih pred pranjem namočite v vodo z malo belila.  Po očiščevalnem programu  jih posušite na  soncu. Špagarice pred shranjevanjem temeljito posušite. Kot vsaka stvar tudi špagarice ne bo izgledale ves čas kot nove. Če se vrv natrga jo z majhnimi škarjami nežno odrežete in obujete. Sandali niso šivani, zato jim odrezana vrv ne bo prav nič škodila.

NASVET

Na mivkasti plaži, ob požirku hladne pijače in knjigi Lonely Planet v miru počakamo, da se posušijo. Uživajte v njih, z mislijo in odgovornostjo do ohranjanja našega planeta. Ne glede, če s špagaricami hodite po vodi, bodo obdržale svojo prvotno obliko. Če pa vendarle želite ohraniti suhe noge v dežju, vam čevljar lahko nalepi tanek vibram podplat.

icon box image

V poletnih mesecih želijo biti stalno na nogah.

icon box image

Če se umažejo, jih operete v pralnem stroju.

icon box image

Če imate visokotlačni čistilec, jih enostavno operete pod pritiskom.

icon box image

Posušite jih na vročem soncu in ne v PVC vrečki. ツ

icon box image

Špagaric ne izpostavite ognju. No, pa tudi sebe ne. ツ

icon box image

Barve vrvi se žal ne morete znebiti, ker je popolnoma odporna.

icon box image

Lahko jih sušite na nahrbtniku, vreči za srfe, na kamniti obali, zvezane na strehi avtomobila ali pa obešene kar čez rame.

icon box image

Tako so lahke, da boste kar pozabili nanje.

KAKO IZBEREM ŠTEVILKO

Če ne veste, katero številko bi izbrali, priporočamo večjo, saj se z zadnjimi vrvicami nad peto odlično uravnava oprijem. Številka sandala naj bo enaka, kot je vaša številka čevljev. Če je vaša velikost stopala med številkama, izberite raje višjo. Če številka, ko sandal prvič skoči na nogo, ne bo prava, jih enostavno sezujte in nam jih pošljite nazaj. Z veseljem vam bomo poslali pravo. Pri otroških številkah je postopek izbire številke enak.